Σούνιο

Ναός του Ποσειδώνα

Ανατολική Αττική

παραλία στο Σούνιο

Σπάτα

αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Διακοπές με την “Polyxenia-Renal

Οι διακοπές μπορούν να σας δώσουν ένα αίσθημα ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ταυτόχρονα να συναντηθείτε και να περάσετε χρόνο μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.  Η αλλαγή περιβάλλοντος, ο χρόνος που θα περάσετε στο εξοχικό σας σπίτι, η επαφή με τη θάλασσα και τον ήλιο αλλά και η γνωριμία με περιοχές που δεν έχετε επισκεφτεί είναι μερικές μόνο ευκαιρίες που έχετε διαμένοντας σε κάποια από τις πανέμορφες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

H περιοχή της Ανατολικής Αττικής

είναι η τρίτη σε πληθυσμό περιοχή μετά τα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.  Επίσης, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας στα Σπάτα, αλλά και δύο συνεχώς αναπτυσσόμενα λιμάνια, αυτό της Ραφήνας και του Λαυρίου, βρίσκονται εντός των ορίων της.

Ασθενείς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού που θέλουν είτε να περάσουν λίγες ημέρες στην Αθήνα πριν ταξιδέψουν για άλλους προορισμούς είτε να μείνουν και να κάνουν τις διακοπές τους κάτω από τον Αττικό ουρανό τώρα έχουν τη δυνατότητα υλοποιήσουν τα σχέδια τους χωρίς ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης PolyxeniaRenalβρίσκεται στο κέντρο του Δήμου Κρωπίας με άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες (Αττική Οδός, Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου, Λεωφόρος Λαυρίου).  Απέχει μόλις 10 min από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας «Ελευθέριος Βενιζέλος» και 30 min από οποιοδήποτε παραλιακό προορισμό είτε ανατολικά είτε νότια του Νομού Αττικής.  Οι υποδομές της αλλά κυρίως η προσφορά του ιατρικο-νοσηλευτικού προσωπικού της παρέχουν ασφάλεια και υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ασθενείς. 

Αν πάρετε την απόφαση να περάσετε λίγες ημέρες στο εξοχικό σας στη Σαρωνίδα, να μείνετε λίγες ημέρες στην Αθήνα πριν επισκεφτείτε κάποιο νησί ή να ανακαλύψετε νέους προορισμούς που θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε χωρίς να απομακρυνθείτε από την Αθήνα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε. 

Στη Μονάδα μας έρχεστε εύκολα και γρήγορα από οποιοδήποτε προορισμό της Αττικής.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόγειο parking και με ασφάλεια να εισέλθετε ελεγχόμενα στο χώρο μας.  Στην υποδοχή το έμπειρο προσωπικό μας σας καλωσορίζει και προετοιμάζει την ένταξη σας στο σύστημα της μονάδας μας.  Είναι πρόθυμο να λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με την γεωγραφία του τόπου και τις δυνατότητες πρόσβασης σας σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής.  Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προετοιμάζει την αιμοκάθαρση σας και σας ξεναγεί στο χώρο μας επισημαίνοντας βασικές πρακτικές της λειτουργίας μας.  Στην μονάδα μας κύριος κανόνας είναι η ασφάλεια σας και η καλλιέργεια ενός αισθήματος οικειότητας.  Η μονάδα μας είναι φωτεινή, πρόσχαρη, άνετη, με μεγάλους χώρους, παροχή ιδιωτικότητας και χρήση νέων,  πρωτοπόρων μηχανημάτων και εξοπλισμού σε συνδυασμό με καινοτόμα προιόντα.  Πρίν ή μετά τη συνεδρία σας θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το σύγχρονο χώρο των αποδυτηρίων μας ώστε είτε έρχεστε από μία επαγγελματική συνάντηση είτε πηγαίνετε μετά μία εκδρομή να προετοιμαστείτε με άνεση και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.  Κατά την παραμονή σας ένα δίκτυο ιατρών θα είναι έτοιμο να σας  υποστηρίξει και να σας φροντίσει ανά πάσα στιγμή.

Βασικά Σημεία Προετοιμασίας σας

 • Μιλήστε με τους ιατρούς της μονάδας σας για τα σχέδια σας να ταξιδέψετε. Ένας προγραμματισμός 2 εβδομάδων είναι προτεινόμενος.  Επικοινωνήστε μαζί μας για να προετοιμάσουμε το ταξίδι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο ενημερώστε την εταιρεία για τυχόν ανάγκες σας και αν μένετε σε ξενοδοχείο ενημερώστε για ιδιαίτερες επιθυμίες σας (πχ. Φαγητό).
 • Φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα του ασφαλιστικού σας φορέα (πχ, βιβλιάριο υγείας, κάρτα υγείας, κα).
 • Έχετε μαζί σας ενημερωτικό σημείωμα από τη μονάδα σας.
 • Μη ξεχάσετε να έχετε μαζί όλα τα φάρμακα σας (τόσο για την αιμοκάθαρση όσο και για το σπίτι).

2020

Η αλλαγή περιβάλλοντος, ο χρόνος που θα περάσετε στο εξοχικό σας σπίτι, η επαφή με τη θάλασσα και τον ήλιο αλλά και η γνωριμία με περιοχές που δεν έχετε επισκεφτεί είναι μερικές μόνο ευκαιρίες που έχετε διαμένοντας σε κάποια από τις πανέμορφες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

κέντρο
αιμοκάθαρσης
στην Ανατολική Αττική

 • Εύκολη πρόσβαση

 • Υπόγειο PARKING  13 θέσεων

 • Άρτια λειτουργία της μονάδας με ελαχιστοποίηση των διαδρομών και η άριστη σχέση μεταξύ των επιμέρους χώρων της.

 • Η δημιουργία ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος για την άνετη πολύωρη παραμονή των ασθενών και των συνοδών .

 • Η σαφής οριοθέτηση των χώρων θεραπείας από τους υπόλοιπους χώρους της μονάδας και η διασφάλιση κατά το δυνατόν ενός αισθήματος ιδιωτικότητας στους ασθενείς.

 • Διαμόρφωση των χώρων με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η διαμερισματοποίηση των εργασιών και να εξασφαλίζεται όπου είναι επιθυμητό η απομόνωση για τον περιορισμό διασποράς λοιμώξεων.