building

Brief Description of the building of Dialysis Unit

Position

The Dialysis Unit is located in a building whose north side faces Vas Street. 61 Konstantinou and the south side at 8. Androutsou Street. Vas. Konstantinou is the main commercial axis of the Koropi area and is connected through Vari-Koropi and Lavriou Avenue with the Southern Suburbs of Attica and the rest of the Mesogeia district area and through Attica Road with Athens and the rest of Attica area.

Advantages of functionality

  • Easy access.
  • Perfect operation of the unit with minimization of routes and the excellent relationship between its individual spaces.
  • The creation of a pleasant and friendly environment for the comfortable long stay of patients.
  • The clear demarcation of the treatment areas from the rest of the unit and the ensuring as much as possible a sense of privacy to patients.
  • Landscaping in such a way as to ensure the partitioning of the works and to ensure, where desired, isolation in order to limit the spread of infections.
  • Controlled parking entrance with 13 parking spaces.
  • High standard locker rooms with toilets and patient lockers.

In conclusion, we would say that Dialysis Unit “Polyxenia – Renal” space serves the specifications of a standard dialysis unit, meets the technology of the 21st century and is friendly to both the environment and patients with the ability to offer the best possible services

Hemodialysis unit in Eastern Attica

The view from Odysseus. Androutsou 8 (entrance of Hemodialysis Unit)

The view by Vas. Konstantinou 61 (entrance from 8 Androutsou Street)

centre dialysis
in Eastern Attica 

  • Easy access

  • Basement PARKING 13 places

  • Perfect operation of the unit with minimization of routes and the excellent relationship between its individual spaces.

  • The creation of a pleasant and friendly environment for the comfortable long stay of patients and attendants.

  • The clear demarcation of the treatment areas from the rest of the unit and the ensuring as much as possible a sense of privacy to patients.

  • Landscaping of the premises in such a way as to ensure the partitioning of the works and to ensure, where desired, isolation to limit the spread of infections.